October 30, 2020

De beste wagens!

We hadden een weddenschap afgelegd met een van onze leveranciers. Hij zou 20 kilo afvallen in een half jaar! Als hij dat voor elkaar zou krijgen dan zouden wij twee keer zoveel hoogwaardige elektronische auto-accessoires bij hem afnemen. Goede weddenschap toch!

Je weet hoe mannen onder elkaar zijn. Het gaat hoofdzakelijk om elkaar afzeiken en een beetje in de maling nemen. John had er wel zin in en deed mee! Niemand van ons had verwacht dat hij akkoord zou gaan met deze weddenschap. Hij nam het gewoon serieus. Je moet je voorstellen dat John echt wel obese was. Hij was gewoon zeker vijftig kilo te zwaar.
Maar hij moest nu toch binnen een afzienbare periode vijftig kilo zien kwijt te raken.

Wij waren excited! John wat minder, maar hij nam het serieus en liet zich goed informeren via Stayhealthy.nl. Hij moest snel afvallen, kon er geen gras over laten groeien. Hij begon en werd met de week chagrijniger. Op een gegeven moment hebben we hem zelfs gesmeekt te stoppen ermee. Wat een vreselijk humeur had die gast!

Toch heeft John echt tot het laatst doorgezet en is twintig kilo afgevallen. Onwaarschijnlijk maar waar. Hij is zo snel afgevallen met de tips van Stayhealthy.nl. Nu is hij gewoon weer aan het eten hoor, maar wij zullen het nooit vergeten! En we moesten ons natuurlijk ook aan de weddenschap houden en hebben twee keer zoveel hoogwaardige elektronische auto-accessoires bij hem afgenomen.

Toch waren we wel getriggerd door zijn doorzettingsvermogen en de tips die hij met ons deelde. Hoe hou je in godsnaam een weddenschap van een half jaar vol? Deze man verdient een gouden sokkel en een lekkere bitterbal. John is zoals je begrijpt echt een begrip geworden bij ons op kantoor. Als er iemand ook maar wijst naar een wortel dan kan dat niet zonder gevolgd te worden door de naam van John.