October 30, 2020

De beste wagens!

Nu we zijn gestart met racing for kids hebben we gekeken hoe we dit event verder konden aankleden en zijn in contact gekomen met het merk Flo. Flo is een stoer merk voor zowel jongens als meisjes. Flo kinderkleding bindt graag haar naam net als Red Bull aan snelle en hippe events.

Het contact was gauw gelegd en de mensen van Flo waren heel erg enthousiast over ons idee om er echt voor te gaan en er een volledig aangekleed feest van te maken. Flo heeft er zelfs een campagne aan gekoppeld. Zij zijn gestart met een hele lijn race kleding voor kinderen, wat uiteraard helemaal nergens te verkrijgen is. Zo is ook Flo onderscheidend naar de rest van de markt en is het een win/win situatie.

Flo kledinglijn

De eerste ontwerpen beloven heel wat. Het ziet er zo gaaf uit. Wij hebben ons merk gekoppeld aan de kleding zodat het echt lijkt of de kindjes worden gesponsord door carsystems. Het is voor ons een hele eer om dit te kunnen bewerkstelligen en het hele event krijgt hierdoor extra cachet.

Mocht je je kind of kinderen al hebben ingeschreven dan zijn de Flo kinderkleding met korting verkrijgbaar. Vul de actiecode in op de website en ontvang tien procent korting.

Zijn je kinderen nog niet ingeschreven voor de kinder race en wil je eerst meer informatie ontvangen dan kan dat uiteraard. Je kunt bellen met onze klantenservice of gebruik maken van de chatfunctie op onze website.

Het event is nieuw en niet eerder vertoond het is echt een aanrader om sowieso te komen kijken, want we hebben ook bitterballen en alcoholische versnaperingen voor de ouders. Daarnaast staat er een stand op het terrein waar de Flo race kinderkleding verkrijgbaar is met korting. Pak je kans! Want dit event zal niet snel geƫvenaard worden!